Nieuws

21-06-17


Modderdag, doen jullie ook mee? Modderdag, doen jullie ook mee?

Over een week is het eindelijk zover: Modderdag! Weten waarom spelen in de modder zo leuk is? Bekijk de video !

21-06-17


Nieuwe website binnenkort online Nieuwe website binnenkort online

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe website. Wij vonden het namelijk tijd voor een verfrissende nieuwe look.

19-06-17


Modder, modder en nog eens modder tijdens MudManiacs

Klokslag half tien stonden de eerste deelnemers al in de startblokken. Maar liefst 350 deelnemers namen deel aan het parcours van MudManiacs afgelopen zaterdag. En wat voor een parcours!

18-06-17


Locaties van Zuid-Limburg lopen mee met Samenloop voor Hoop

Afgelopen week liepen de locatiemanager en pedagogisch medewerkers in Heesch al mee met de Samenloop voor Hoop. Ook in Landgraaf namen maar liefst 90 medewerkers van Kinderopvang Humanitas dit weekend deel aan de loop.

11-06-17


Pedagogisch medewerkers nemen deel aan Samenloop voor Hoop

Het hele jaar staat bij Kinderdagverblijf Piekobello, BSO de Rebbels en de Toversteen in het teken van de Samenloop voor Hoop, het initiatief van het KWF om aandacht te vragen voor onderzoek naar kanker. Dit weekend namen zij deel aan de Samenloop.

07-06-17


Opa's en oma's komen op bezoek

Opa- en omadagen zijn op de kinderdagverblijven en BSO’s van Kinderopvang Humanitas een jaarlijks ritueel. Afgelopen weken vonden ze weer plaats op bijna alle locaties.

29-05-17


Pedagogisch medewerker en leerkracht staan samen voor de klas

In Enschede werken Stichting Consent, Openbaar Schoolbestuur Enschede en Kinderopvang Humanitas, regio SKE op een unieke manier samen. De leerkracht en de pedagogisch medewerker staan hier alle twee voor de klas!

26-05-17


Een Escape room voor peuters en kleuters?

Kinderdagverblijf De Maatjes en BSO De Kleine Robbe heeft er sinds deze week eentje. Met behulp van sleutels kunnen kinderen in de kamer in de ruimte mysteries oplossen. Helemaal afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters.

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Banner EHBO bij kinderen