Werken bij Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas, je voelt je er thuis!

Kinderopvang Humanitas heeft een eigen gezicht en veel plannen voor de toekomst.  Het pedagogisch beleid en de ruimte voor medewerkers om te groeien bewijzen dat. We organiseren jaarlijks studiedagen en maken een kwartaalblad voor onze medewerkers. De leidinggevende heeft aandacht voor een goede werksfeer en deskundigheidsbevordering. Kortom, voldoende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. 

Ruim 1885 medewerkers op circa 327 locaties door heel Nederland werken met veel enthousiasme mee aan de plannen die Kinderopvang Humanitas heeft. We hebben een OR die kritisch en onafhankelijk bij het beleid van de organisatie betrokken is. Omdat we zo groot zijn, zijn er steeds weer nieuwe uitdagingen voor iedereen.

De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Medewerkers van Kinderopvang Humanitas vallen onder de CAO-Kinderopvang, met uitzondering van de peuterspeelzaalleidsters: zij vallen onder de CAO-Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Het pensioen is ondergebracht bij PGGM en je kunt gebruik maken van een collectieve ziektekosten-verzekering.

Klik hier voor de vacatures, en klik hier voor een open sollicitatie.

Bijbaan bij Kinderopvang Humanitas voor Leraar Basisonderwijs

Poster bijbaan
(aan Hogeschool, Pedagogische Academie, PABO of IPABO)

Klik op de afbeelding voor een vergroting van de advertentie.