Actueel

Gruwelijk eng, de inzendingen zijn binnen

23 oktober 2017 - Nieuws

Een griezeldans, zelfgeschreven verhaal, hoorspel, collage of film. De uitdaging om verhalen tot leven te brengen zijn kinderen van de buitenschoolse opvang in allerlei vormen aangegaan. Nu alle inzendingen verzameld zijn, delen we ze met jullie.

Totaal anders, dat is nu al te zien in de inzendingen. Waar BSO ’t Wooldrik letterlijk de locatie omgetoverd heeft naar een griezelverhaal, heeft Vera van BSO Eigenwijs een spannend verhaal geschreven over een weerwolf en een zeeslang. Ook met filmbeeld hebben de kinderen op allerlei manieren verhalen tot leven gebracht. Een gave animatiefilm gemaakt door Jelmer van BSO Harlekijn, een hoorspel gemaakt door BSO Kleine Robbe en een spannende film o.a. gemaakt door BSO ’t Kwetternest en de Blitzkikkers. Zo spannend, gruwelijk eng, grappig en tegelijkertijd ontroerend. De fantasie van kinderen is grenzeloos. Wij kunnen niet kiezen tussen al die mooie inzendingen.

Help jij ons mee kiezen?

We hebben alle inzendingen op een rijtje gezet. Facebook en Youtube staan alle inzendingen gepubliceerd onder het album “Kinderboekenweek, verhalen tot leven brengen”. Op ons Youtube kanaal staan alle video inzendingen verzameld in de afspeellijst “ Kinderboekenweek, verhalen tot leven brengen”.

Stem op jouw favoriet door een like op Facebook of Youtube te geven. Jouw stem wordt meegenomen in het eindoordeel van de jury.

Wil je al verder lezen? Lees de verhalen o.a. hier:

BSO Ratjetoe- Het kerkhof

BSO Het berenhol- Het avontuur van..

BSO Villa- De Kleine vampier

BSO Boemerang- De mysterieuze kapitein

BSO Bogiburcht- Tom en het griezelhotel

BSO Eigenwijs- Het griezelverhaal van Vera