Actueel

Klaar voor de start? Af!

18 maart 2018 - Nieuws

Klokslag tien uur stonden veertien medewerkers van Kinderopvang Humanitas er klaar voor. Het startschot van de vijf km Parelloop in Brunssum. Klaar voor de start? En gaan!

Mutsen, handschoenen en dikke winterjassen. Hoewel we op 18 maart nog maar een paar dagen verwijderd zijn van de lente, is het publiek duidelijk winters gekleed. Ook de deelnemers aan de Parelloop debatteren nog van te voren over het aantal laagjes. De muts toch maar ophouden? Trui uit of aan? Of wordt het dan te warm tijdens het rennen? Met een temperatuur onder het vriespunt is een beetje discussie ook niet verwonderlijk. De weersomstandigheden waren niet ideaal voor de Parelloop op 18 maart. Waar vorig jaar een prachtig zonnetje scheen, voelde het vandaag bijna Siberisch koud aan. Het weerhield de medewerkers van Kinderopvang Humanitas er niet van om een prachtige race te rennen.  Allen finishte ze onder de 35 minuten. Wauw!

Gezonde beweging

Even een groepsfoto, een paar grappen en uitwisseling van ervaring. Trots, maar ook een beetje laconiek. Je zou bijna denken dat het de normaalste zaak van de wereld is, 5 km rennen! Gezonde voeding en beweging zit dan ook in het DNA van onze medewerkers. Op allerlei manieren zijn al onze medewerkers dagelijks met gezonde voeding en beweging bezig. Trots op deze toppers!