Nieuws

Locaties van Zuid-Limburg lopen mee met Samenloop voor Hoop

Samenloop voor Hoop Limburg
Twee jaar geleden namen locatiemanagers van Zuid-Limburg voor de eerste keer deel aan de Samenloop voor hoop om steun te geven aan een collega. Inmiddels doen aan deze editie ruim 90 medewerkers mee. 

Locatiemanagers, pedagogisch medewerkers, regiopedagoog en de regiodirecteur. Van bijna alle locaties in Zuid-Limburg loopt wel iemand mee. Zo loopt een team van Kinderdagverblijf Catootje mee, kinderdagverblijf Rollebol, Merlijn, Huize Kakelbont etc. Iedereen heeft wel een persoonlijk verhaal waarom ze meelopen. Een collega, familielid, geliefde of goede vriend.  Dat maakt de loop ook zo bijzonder. Talloze rondjes worden zo gelopen op het sportpark ter Waerd in Landgraaf.
 
Na 2, 3 uur lopen worden de medewerkers afgewisseld door het volgende team. Elk team kan zo wel napraten over een mooi moment. ’s Avonds toen in doodse stilte medewerkers onder begeleiding van enkel kaarslicht de rondjes liepen, maar ook de collegialiteit die er heersten onder de teams om met vermoeide benen toch door te blijven stappen. Indrukwekkend! Na een loop van bijna 24 uur nam het laatste team het stokje over. Met een ietwat vermoeide glimlach poseren ze trots voor de camera.  

Met de zomerse temperaturen was het lopen soms afzien, maar de totale opbrengst van de Samenloop voor Hoop in Landgraaf van 86.448 euro was het meer dan waard. Trots op deze toppers!
Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Banner EHBO bij kinderen