Nieuws

Zomertijd bij Kinderopvang Humanitas

kamperen
Vakantie bij Kinderopvang Humanitas is iets waar wij altijd naar uitkijken. Niet omdat we zelf op vakantie gaan, maar wel om het vakantiegevoel op locatie te delen met kinderen. Terwijl vader en moeder nog  (of alweer) hard aan het werk zijn, genieten wij samen met kinderen volop van de zomer.
 
Elke dag is bijzonder

Dagelijks organiseren we allerlei leuke activiteiten, maar in de vakantie des te meer. Zo verven we met verf-ijsblokjes in de buitenlucht, maken we samen de leukste uitstapjes in de buurt of een beetje verder weg, organiseren een heus BSO-kamp met omliggende BSO’s en toveren we het kinderdagverblijf om in een  ware reis om de wereld.  Italie, Spanje, op safari in Zuid-Afrika,  een dance battle of kamperen in de tent gewoon bij het kinderdagverblijf en BSO. Vakantie bij ons op locatie. 

Weken van voorbereiding
Al weken van te voren zijn onze medewerkers druk in de weer om een fantastisch vakantieprogramma te realiseren.  Aangepast voor alle leeftijden met volop uitdaging en ruimte om zelf te bedenken wat we in de vakantie gaan doen. Als kinderen zo bijvoorbeeld een talentenjacht willen houden, helpen we ze het te organiseren. Maar we organiseren ook zelf activiteiten waar kinderen misschien niet eens op zijn gekomen. Misschien is dat in het begin een beetje spannend, maar al gauw zien we die aarzeling omslaan in tomeloos enthousiasme. Werelden groter maken en zo de mooiste reisverhalen creëren vanuit onze locaties.  Vakantie-tijd, wat ben je toch heerlijk.

Weten wat we op locaties allemaal organiseren tijdens de vakantie? Elke locatie heeft een eigen vakantieprogramma opgesteld. Vraag ernaar bij de medewerkers op locatie
Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Banner EHBO bij kinderen