Vacature

2 Intern Begeleiders 0-13 jaar (m/v) Enschede

Eschede 1924

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Als Intern Begeleider bij Kinderopvang Humanitas
help je kinderen, ouders én medewerkers bij hun ontwikkeling

Ook in 2019 staat ontwikkeling en ondersteuning van jonge kinderen hoog op de agenda bij de Integrale Kindcentra in Enschede. De gemeente ondersteunt deze kindontwikkeling onder andere in financiële zin en bij Kinderopvang Humanitas zijn we daar erg enthousiast over!
We zijn per direct op zoek naar twee interne begeleiders die onze Enschedese kinderdagverblijven en peuterspeelzalen komen versterken. Gezien de wet IKK worden de werkzaamheden ook in onze centra voor buitenschoolse opvang uitgevoerd waar kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 4-13 jaar.

Ben jij een ervaren coach die onze pedagogisch medewerkers, teams, ouders én kinderen kan ondersteunen en coachen bij de uitvoering van ons pedagogisch beleid, VVE en opbrengstgericht werken? Dan hebben we een geweldige uitdaging voor je. Geen beleidsmatige klus, maar echt in de praktijk aan de slag op verschillende locaties. Je bezoekt groepen, geeft feedback en bent op afroep beschikbaar. Je helpt jonge kinderen met een specifieke ondersteuningsbehoefte, zodat ze zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen en ondersteunt onze professionals hoe zij dat nog beter kunnen doen. Daarnaast ben je de spin in het web richting alle mogelijke andere partijen, zoals basisonderwijs, wijkcoaches en eventuele externe deskundigen.

 

      2 Intern Begeleiders 0-13 jaar (m/v) Enschede

                                                                                  16-24 uur per week
 

Het betreft een benoeming op projectbasis tot 31 december 2019; verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Kinderopvang Humanitas

In heel Nederland biedt Kinderopvang Humanitas dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied.

Je profiel

• Je hebt een relevant HBO-diploma in een sociaal-pedagogische of didactische richting conform 
  kwalificatie-eis IKK
• Je beschikt over een uitstekend taalniveau en bent 3F-gecertificeerd
• Je hebt coachende vaardigheden
• Je bent bekend met effectief en opbrengstgericht werken en VVE-methoden
• Je hebt ervaring met werken binnen een Integraal Kindercentrum (IKC)
• Je werkt al enkele jaren met (zeer) jonge kinderen
• Je kunt goed samenwerken met zowel interne als externe partners
• Je bent flexibel in werktijden en –dagen
• Je bent communicatief zeer vaardig en weet aansluiting te vinden op diverse niveaus

Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans om bij te dragen aan de verdere professionalisering van meerdere locaties van Kinderopvang Humanitas. Dat staat straks goed op je CV! Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang op basis van schaal 9 , tussen € 2.712,- en € 3.661,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Medewerkers kunnen gebruik maken van een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageer meteen

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van complete teams én ondersteuning bieden aan kinderen met een specifieke ondersteuningsbehoefte, mail dan vóór 18 februari as. een sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Mieke van de Kop via mvdkop-ske@kinderopvanghumanitas.nl. De gesprekken vinden plaats op 27 februari en/of 1 maart as.

Eerst meer weten?

Wil je aanvullende informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met Mieke van de Kop, Projectleider Interne Begeleiding via 06-30991555.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.