Vacature

Pedagogisch Medewerker in Rijen

Reijen MB18353

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.

Dit is je kans om echt buiten
de gebaande paden te treden!

Je hebt een pedagogische achtergrond én een passie voor natuur? Kinderopvang Humanitas heeft iets nieuws waarvan je hart zeker sneller gaat kloppen: de Outdoor BSO. Hier spelen de kinderen na schooltijd heerlijk in de natuur, die genoeg te bieden heeft; het hele jaar door hutten bouwen, planten en dieren ontdekken, actief bezig zijn. Lekker vrij, onder de professionele begeleiding van een natuur-pedagogisch medewerker zoals jij!

Je bent een echt buitenmens en staat stevig in je pedagogische schoenen, want je deinst er niet voor terug om met een groepje kinderen de wilde natuur in te gaan! Jij biedt kinderen een veilige speelleeromgeving waarin zij zich onbeperkt kunnen ontwikkelen. Met je kennis van planten en dieren breng je ze natuurbewustzijn bij en met je creativiteit en enthousiasme zie je de mogelijkheden van elk seizoen en weertype. Werk je graag met kinderen en hou je van de natuur, dan hebben wij de mooiste baan ter wereld voor je!

Voor onze Outdoor BSO Rijen zijn we per direct, maar zeker met ingang van 1-1-‘19 op zoek naar een

NATUUR-PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO

Voor 16 uur gemiddeld per week

Je bent drie dagen beschikbaar tijdens de openingstijden van de Outdoor BSO op maandag, dinsdag en donderdag. Op schooldagen van 14.00 tot 18.30 uur en tijdens vakantieweken van 07.30 tot 18.30 uur.

Kinderopvang Humanitas

In heel Nederland biedt Kinderopvang Humanitas dagelijks kinderopvang aan duizenden kinderen tot dertien jaar, in onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Het maakt ons een van de grootste professionele organisaties op dit gebied.

Je profiel

• Je bent minimaal Pedagogisch Medewerker, maar bij voorkeur hoger opgeleid (SPH/CMV/Pedagogiek);
• Je houdt van buitenzijn en hebt een bovengemiddelde kennis van de natuur;
• Je bent enthousiast en wordt blij van kinderen tussen de 4 en 12 jaar;
• Je bent goed in het begeleiden van kinderen, zowel individueel als in groepen;
• Je bent zelfstandig en kunt goed in een team werken;
• Je bent communicatief vaardig en zorgt voor goede overdracht naar ouders;
• Je bent fit en energiek.

Wat bieden wij?

We bieden je de kans om je liefde voor natuur te combineren met je drive om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, het salaris ligt tussen € 1943,= en € 2652,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Reageer meteen

Ga jij met ons het avontuur aan om een compleet nieuwe vorm van buitenschoolse opvang op te zetten? Neem dan vandaag nog contact op met hvhees@kinderopvanghumanitas.nl
onder vermelding van ‘natuur-pedagogisch medewerker’. Je kunt reageren tot uiterlijk 14 december

Eerst meer weten?

Al je vragen over deze functie kun je stellen aan Daisy, medewerker Outdoor BSO Rijen  via telefoonnummer 0161 255091. Algemene informatie over onze organisatie vind je op kinderopvanghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op. Vul je gegevens in en upload je sollicitatiebrief samen met je CV.